Om oss

Bild Kennet och Lotta Granström i webben

Hej!

Vi är Kennet och Lotta Granström, ett par som har tagit steget från dröm till verklighet med vår webbshop, Saker&Smått. Vår gemensamma resa började 2018, drivna av en stark längtan att arbeta tillsammans och skapa något unikt som skulle skänka glädje både till oss och våra kunder.

Vår historia tog sin början en kylig decemberdag, bara dagar före julafton, vid ett julbord under en släktträff. Det var där, bland glittrande ljus och doften av julmat, som vi fick vår allra första order. Glädjen och upprymdheten vi kände då är obeskrivlig - det var det ögonblicket som markerade starten för Saker&Smått. Från ett litet förråd i källaren, där varje ny order möttes med jubel, har vi vuxit och utvecklats.

Snart tog vårt lager över hela källarvåningen, och det blev nödvändigt att dela upp arbetsuppgifterna mellan oss. Resan har varit fylld av utmaningar och lärorika perioder, som alla har varit avgörande steg på vägen till där vi står idag.

Nu bor vi på en vacker gård utanför Mariestad, där vi inte bara har hittat ett hem för oss själva utan även för vårt lager och kontor. Det här stället representerar vårt hjärtas projekt och är centrum för allt som är Saker&Smått.

Vår vision för Saker&Smått har alltid varit att erbjuda handplockade produkter, unika hantverk och personliga småsaker som berikar både vardag och hem. Vi är djupt tacksamma för att få dela vår passion med er och lovar att fortsätta att leverera produkter av hög kvalitet med en personlig touch.

Nu tar vi under 2024 nästa steg i utvecklingen då vi startar en fysik butik i Mariestads centrum där vi kan möta er kunder. Har ni vägarna förbi så kom in och säg hej till oss!

Tack för att ni är en del av vår resa. Välkommen till Saker&Smått.