Ett stort förtroende-vi tar över TJ-produktion ❤️

Ett stort förtroende-vi tar över TJ-produktion ❤️ - Saker&Smått

Hej!

Vissa perioder i ett företag är nog mer händelserika än andra och den här våren är absolut en sådan för vår del. Förutom att vi öppnar en fysisk butik i Mariestads centrum så har vi fått ett förtroende som känns otroligt roligt och spännande men samtidigt stort.
Som ni säkert redan vet, är en stor del av våra varor i vår webbshop Saker&Smått målade av illustratör Tina Järdhult. Hon och hennes man Nils har i 16 år drivit företaget TJ produktion med utgångspunkt i Borås och gjort sitt varumärke känt genom mässor och marknader . Utöver det har dom genom året arbetat fram ett stort antal återförsäljare över landet, varav vi varit en av dem😉

När vi för några år sedan startade upp vår webbshop, var dom en stor trygghet och hjälp för oss men framförallt en professionell samarbetspartner. 

Förutom försäljning av deras fina varor, har vi på Saker&Smått getts utrymme för egna idéer. Det har lett fram till ytterligare nya produkter och med Lottas intresse för skrivandet och med Tinas fina illustrationer har tre böcker gjorts och en fjärde är på gång just nu.

Vi är så otroligt tacksamma över vårat samarbete med Tina&Nils. Utan dom hade vi inte varit där vi är idag. När vi fick frågan om vi var intresserade att ta ta över och föra deras verksamhet vidare nu när dom vill trappa ner, blev vi därför oerhört glada. Klart vi ville!

Från sista mars tar vi över och utökar därmed vår verksamhet. Samarbetet med Tina som illustratör fortsätter och vi kommer därför framöver fortsätta att kunna erbjuda nyheter som Tina skapat.

Allt har sin tid men förändring är utveckling och vi har ett ledord för vår verksamhet som följt oss redan från starten och det lyder ”att våga är början på något nytt”

Vi ska göra vårt allra bästa för att förvalta det förtroende vi fått av Tina&Nils och arbeta hårt för att vår verksamhet, nu med TJ produktion inkluderad, fortsätter utvecklas med allt från webb, butik och nu också med ännu fler återförsäljare.
Målet har vi tydligt framför oss…nämligen att sprida glädje till andra. 

Varma hälsningar och välkommen in till oss på Saker&Smått 🤗

www.sakersmatt.se

 

 

 

 

 

 

  |  

Fler inlägg